LOFT Enerji A.Ş. Katodik Koruma Sistemi

23.06.2020

Katodik koruma işlemini LOFT Enerji A.Ş. olarak büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. Katodik koruma, metalleri aşınmaktan yani korozyondan korur. Metallerin çoğu, belli süreler sonrasında, korozyona uğrarlar. Metaller su ve hava ile temas edince, korozyon durumu gerçekleşir. Hepinizin de bildiği gibi, bazı borular suyun içinde ya da toprağın altında olur. Bu durum metallerin korozyona uğramasına sebep olur. Metalleri korozyondan korumak için, katodik koruma yöntemi kullanılır. Katodik koruma, farklı alanlarda da kullanılır. Örneğin petrol sondaj kulelerinde de kullanılır, gemiler sürekli suya temas ettiği için, gemi yüzeylerine de katodik koruma yapılır. LOFT Enerji A.Ş. olarak, katodik koruma hakkında bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Daha teknik olarak değerlendirirsek katodik koruma: Korunması gereken metalin elektrokimyasal katodu haline getirerek, metalde yürüyen anodik reaksiyonların durdurulmasını sağlar.

Metale kadodik yönde dış akım uygulayarak, katodik koruma işlemi gerçekleştirilir.

Katodik koruma, gelişen teknolojiye ayak uyduran ve sürekli gelişen bir sistemdir. LOFT Enerji A.Ş. olarak, bizlerde gelişen teknoloji ile birlikte, her geçen gün kendimizi güncelleyerek, işimizi en güzel şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizim bu yolda daha şevkle yürümemizi sağlıyor.

Katodik koruma işleminin, dış akım kaynaklı katodik koruma, galvanik anotlu katodik koruma gibi yapılış yöntemleri vardır.

LOFT Enerji A.Ş. İletişim Bilgileri:

Adres: İvedik Osb Mahallesi 1398 Sokak Loft Plaza No: 3 Yenimahalle – ANKARA

E-Mail: bilgi@loftenerji.com.tr

Telefon: 0312 394 07 40

Etiketler