Yangın İhbar ve Söndürme Çözümleri

27.06.2020

LOFT Enerji A.Ş ailesi olarak, yangın ihbar ve yangın söndürme çözümlerinde de yanınızdayız. Bazı teknolojiler sayesinde, ürünler alevlerin büyümesine izin vermeden söndürür. Zayıf akım sistemleri, ve zayıf akım uygulamaları içinde önemli bir yere sahip olan bu yangın ihbar sistemleri, ateşe dirençli olan mikro kapsüller, aktivasyon sıcaklığına ulaşıldığında patlar ve içerisinde olan gaz boşalır. Bu gaz oksijenin yerini alır ve yangının sönmesini sağlar. Alevlenme önlenir ve yangın alevlenmez.

Yangın söndürme çözümleri kapsamında olan bu sistemler, dünya genelinde sıklıkla kullanılır. Yangın söndürülme konusunda teknolojiler, gün geçtikçe daha da artmakta ve daha verimli hale gelmektedir. LOFT Enerji A.Ş olarak sektörde yaşanılan teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte ve uygulamaktayız.

Yangın söndürme ile ilgili farklı tip söndürücüler vardır. Bizimle iletişime geçerseniz konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilir ve kendinize uygun olan şekilde size hizmet vermemizden faydalanabilirsiniz.

Yangın Çeşitleri:

Yangının tipi belirlenirken, önemli olan yanıcı olan maddenin tipidir.

Yangın esnasında yanıcı olan maddeye göre yangının sınıfı farklılık gösterir.

Örneğin A sınıfı olan yangınlarda, katı cisimler etkilidir. Odun, kereste, kumaş gibi maddeler, A sınıfı yangın tipindedir. B sınıfı yangın tipi ise, sınılardan oluşur. Benzin, alkol gibi. C sınıfı yangın tipindeki maddeler ise gaz halindedir. Örneğin, tüp gaz doğalgaz gibi. D sınıfı yangın tipi olan maddeler ise, daha az tehlikeli olan maddelerdir. Örneğin alüminyum gibi.

Yangın söndürme çözümleri ile ilgili bizimle iletişime geçmek için, aşağıda sizlere iletişim bilgilerimizi bırakıyoruz.

LOFT Enerji A.Ş. İletişim Bilgileri:

Adres: İvedik Osb Mahallesi 1398 Sokak Loft Plaza No: 3 Yenimahalle – ANKARA

E-Mail: bilgi@loftenerji.com.tr

Telefon: 0312 394 07 40

Etiketler